logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

SAMENWERKING

Commerciële samenwerking:

We zijn overtuigd van de noodzaak om commerciële partnerschappen met de verschillende economische spelers te ontwikkelen voor een positieve evolutie van de commerciële structuur van onze wijken.

Parkeren in Parijs heeft daarom in de afgelopen jaren verschillende commerciële partnerschappen gesloten:

. We kunnen samen met u ook nadenken over de parkeerproblemen van uw klanten zodat we hen een oplossing op maat kunnen aanbieden.

Als een belangrijke vertegenwoordiger van de parkeerindustrie op het internet ontwikkelen we ook partnerschappen met spelers van de e-commerce.

Ten slotte zijn we ook bereid te luisteren naar alle voorstellen voor diensten of producten die onze prestaties kunnen aanvullen.

Neem contact met ons op contact@parisfranceparking.fr

HUMAN RESOURCES

We zijn van mening dat de meerwaarde van ons bedrijf elke dag wordt gecreëerd door ons personeel. Sinds 1960 zet Parkeren in Parijs zich in voor een humanistische visie die noodzakelijk is om gunstige voorwaarden te creëren voor de groei van het bedrijf en de ontplooiing van zijn medewerkers.

Parkeren in Parijs is een bedrijf op mensenmaat met een cultuur die de autonomie van medewerkers promoot en initiatieven aanmoedigt.

Als dienstverlenend bedrijf bij uitstek, is klantentevredenheid onze grootste prioriteit en we proberen altijd beter aan de eisen van onze klanten te voldoen en te tonen dat we hun vertrouwen waard zijn.

In dat opzicht werven we onze medewerkers en leiden we ze op voor functies als parkeerwachter maar ook parkingbeheerder, verantwoordelijke communicatie en marketing, technisch directeur...

Als u bij ons bedrijf wilt solliciteren of HR-informatie wenst, vul dan het contactformulier in.

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode