logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

NIEUWS OVER PARKEREN IN PARIJS

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste informatie over Parkeren in Parijs? Check dan regelmatig deze pagina. Hier vindt u het laatste nieuws met betrekking tot alle gerelateerde onderwerpen.

Parkeren in Parijs lid van FNMS

Parkeren in Parijs is nu lid van de Fédération Nationale des Métiers du Stationnement (FNMS). Op deze manier zijn wij ook vertegenwoordigd in de European Parking Association (EPA). Deze vereniging, waarvan alle grote spelers uit de parkeerindustrie in Frankrijk deel uitmaken, telt onder haar leden lokale en regionale overheden, parkingbeheerders (Vinci Park, Q-Park, Parking Paris Nord, Luchthaven van Parijs etc.) en industriële dienstverleners. Dankzij gesprekken en debatten op initiatief van de FNMS is Parking Paris Nord uitgegroeid tot een van de hoofdrolspelers in de parkeerindustrie, en is het op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws in deze sector.

Meer nieuws lezen over Parkeren in Parijs?

Wilt u meer nieuws lezen over Parkeren in Parijs? Bijvoorbeeld over park and ride, over een handleiding voor parkeren op de weg of over tarieven van boetes en bekeuringen in Parijs? Kijk dan regelmatig op deze pagina om helemaal up-to-date te blijven. Wilt u gewoon een parkeerplaats reserveren? Dat kan via ons reserveringsformulier. Hopelijk tot snel!

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode