logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

VRAGEN OVER PARKEREN IN PARIJS

Parkeren in Parijs biedt goedkope parkeerplaatsen aan in Parijs. Bij ons kun je al vanaf 9 euro per dag parkeren in hartje Parijs! Al onze parkeergarages zijn voorzien van veiligheidsdiensten en videobewaking, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw bezoekje aan Parijs. Heeft u een vraag over Parkeren in Parijs? Hieronder wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen. Lees snel verder of uw vraag ertussen staat!

Praktische informatie over Parkeren in Parijs

Parkeren in Parijs biedt enkel parkeergarages aan die 24 uur per dag en 7 dagen per week open zijn.
U kunt dus komen en gaan wanneer u wilt. Wij stellen alles in het werk om een maximale veiligheid in al onze parkeergarages te garanderen.
Onze vestigingen staan altijd onder toezicht van ervaren parkeerwachters en zijn uitgerust met de nieuwste generatie toegangscontrole- en videobewakingssystemen.
Toch zijn onze parkeergarages nog steeds de goedkoopste van Parijs.Benieuwd naar onze prijzen? Deze zijn te vinden onder ‘tarieven’.
Bij Parkeren in Parijs kunt u ook terecht met vrachtwagen en tweewieler.
Let dan wel op of de betreffende parkeergarage de juiste hoogte heeft! De hoogte is afhankelijk van de parkeergarage die u kiest.
De pictogrammen bij de beschrijving van onze parkeergarages geven de maximaal toegestane hoogte van de parkeergarage aan.
Heeft u een lichamelijke beperking? Al onze parkeergarages zijn voorzien van gehandicapten-plekken. Zo weet u zeker dat u op een gunstige plek uw auto kunt parkeren!

Waar moet ik aan denken bij mijn reservering?

Online reserveren gaat makkelijk en snel via de reserveringspagina. Binnen 2 uur wordt er een bevestigingsmail verzonden naar het e-mailadres vermeld op het reserveringsformulier. Het kan zijn dat deze mail tussen de ongewenste mail of spam beland.
Controleer dit goed alvorens u contact opneemt met de betrokken parkeergarage. Op onze website worden diverse betalingswijzen geaccepteerd.
U kunt betalen met Visa, Mastercard, contant of met een cheque. Uw reservering kunt u te allen tijde wijzigen of annuleren!
En bent u onverwacht iets eerder op uw parkeerbestemming dan het aanvangsuur op uw reservering? Dat is geen probleem.
De parkeerwachter bij de betreffende parkeergarage zal voor u een beschikbare plaats zoeken.
Blijft u langer dan gepland? Ook dan hoeft u geen actie te ondernemen.
Arrangementen daarentegen kunnen helaas niet worden verlengd. Een arrangement van 3 dagen (63 euro) kan bijvoorbeeld niet worden omgezet in een arrangement van 5 dagen (72 euro), zelfs niet door het prijsverschil te betalen. Daarom is het belangrijk om goed na te denken voor u een arrangement kiest.
Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren! Zodra het arrangement is uitgeschreven, kan het niet meer worden terugbetaald.
Naast parkeerplaatsen en arrangementen kunt u ook boxen reserveren bij Parkeren in Parijs. Wij beschikken over afgesloten boxen die we voor een lange termijn verhuren in onze parkeergarages Pyrénées-du Clos, gelegen in het 20e arrondissement te Parijs.

Kan ik een abonnement aanschaffen bij Parkeren in Parijs?

Bij Parkeren in Parijs is het zeker mogelijk om een abonnement aan te schaffen. Abonnees genieten van voordeligere tarieven dan klanten die per uur betalen.
Schaf snel een abonnement aan voor minimaal 6 maanden en profiteer ook! Bij het aanschaffen van een abonnement moet u de volgende documenten meebrengen:

Met dat abonnement kunt u uw voertuig nog voordeliger parkeren in onze parkeergarages! Er mag enkel en alleen geparkeerd worden met het voertuig vermeld in het contract.
Wilt u toch met een andere auto parkeren dan vermeld in uw contract? Dat kan dan tegen het geldende uurtarief.
Wilt u uw abonnement opzeggen? Stuur dan uw verzoek tot opzegging aangetekend op naar het adres van de betrokken parkeergarage,
d.i. 211 Avenue Gambetta 75020 Parijs (voor de parkeergarages Bellefond) en 4 Rue du Clos 75020 Parijs (voor de parkeergarages Du Clos en Saint Blaise). U moet wel rekening houden met een opzeggingstermijn van een maand.

Problemen met uw parkeerticket?

Heeft u problemen met uw parkeer- of toegangsticket? Raak dan niet meteen in paniek. Indien u uw parkeerticket verloren bent kunnen wij via ons nummerplaatherkenningssysteem zonder bijkomende kosten het ticket opnieuw uitschrijven.
Als uw nummerplaat niet herkend wordt, zult u de vaste dagvergoeding van 21 euro incl. btw moeten betalen.
Als uw kaart niet werkt bij het in- of uitrijden kan dit liggen aan het feit dat uw factuur niet voor de vijfde dag van de maand betaald is. Indien u uw factuur wel op tijd betaald hebt, kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met een medewerker die uw probleem zal oplossen!
Met onze parkeerarrangementen kunt u overigens gedurende uw parkeerperiode de parkeergarage zo vaak in en uitrijden als u wilt, zonder extra kosten. Daarom is het handig om bij aankomst een parkeerarrangement te nemen!

Is uw vraag beantwoord?

Stond uw vraag tussen de meest gestelde vragen? Zo niet, schroom dan niet om contact met Parkeren in Parijs op te nemen. Wij staan u ten allen tijde te woord zodat u de meest optimale parkeerplek in Parijs bij ons kunt reserveren!

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode