logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

PARKEREN VRACHTWAGENS PARIJS

Rijdt u of één van uw collega’s of werknemers binnenkort met een vrachtwagen naar Parijs en dient deze daar voor (on)bepaalde tijd geparkeerd te worden? ParkereninParijs.nl biedt u diverse mogelijkheden voor parkeren vrachtwagens Parijs.

Vrachtauto parkeren in Parijs

ParkereninParijs.nl biedt u de mogelijkheid om uw vrachtwagen te parkeren in één van onze parkeergarages in Parijs. Deze garages worden continu beveiligd en bewaakt, waardoor de lading in de wagen veilig is over de grens.

Vrachtwagens parkeren in diverse garages in Parijs

Parkeren in Parijs kan in één van de vele parkeergarages waar wij u parkeerplekken aanbieden. U kunt uw vrachtwagen onder meer parkeren in garages die gelegen zijn bij:

  • Gare du Nord
  • Gare de Lyon
  • Gare de l'Est
  • Gare D'austerlitz
  • Gare Montparnasse
  • Gare Saint-Lazare

Voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt in de parkeermogelijkheden die ParkereninParijs.nl u biedt voor uw vrachtwagen of vrachtwagens in Parijs? Neem dan contact met ons op om te spreken over de garages waar u met uw voertuig terecht kunt voor parkeren vrachtwagens Parijs.

Reserveer nu Minder tijd nodig om te parkeren.
Meer tijd om te leven!

✔Open en bewaakt 24 / 7 Zorgeloos naar uw bestemming

✔ Reservering gratis zonder voorschot Reserveer via onze site

✔Tot -57%** voordeliger Best prijs van alle parkeergelegenheden

Meer informatie

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode