logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

Met de Auto naar Parijs

Wanneer u met de auto naar Parijs gaat, is het niet eenvoudig om een veilige en betaalbare parkeerplaats te vinden die ook centraal ligt. Om te voorkomen dat u urenlang door Parijs moet dwalen om een goede parkeerplek te vinden, kunt u het beste van tevoren een online reservering maken bij Parkeren in Parijs. Bij ons boekt u reserveert u eenvoudig online een parkeerplaats die veilig én betaalbaar is, zodat u optimaal kunt genieten van uw weekendje weg!

Goedkoop en veilig uw auto in Parijs

Zoals op zoveel plaatsen in Parijs is parkeren in alle straten in Nation betalend en beperkt tot twee uur. U loopt zo grote kans op het krijgen van een boete! Om dit te vermijden wordt het sterk aangeraden om gebruik te maken van een parkeergarage. De parkeergarages van Parkeren in Parijs behoren tot de goedkoopste in de Franse hoofdstad! Bij ons bespaart u tot wel 57%** op parkeerkosten. In deze parkeergarage bieden wij parkeerplekken aan tegen tarieven per uur en per dag, maar ook abonnementen waarmee u profiteert van nog lagere prijzen!

Onze allergrootste prioriteit is de veiligheid van uw auto. Daarom worden onze parkeergarages altijd bewaakt door gespecialiseerde en ervaren parkeerwachters. Ook zijn al onze parkeergarages uitgerust met videobewakingssystemen en het allernieuwste toegangscontrolesysteem. Zo kunt u zorgeloos genieten van de mooiste plekjes in Parijs!

Onze parkeergarages

Wanneer u met de auto naar Parijs gaat, is het wel zo makkelijk om uw auto te parkeren op een plek dichtbij uw hotel en de bezienswaardigheden die u graag wilt zien. Parkeren in Parijs beschikt over vele parkeergarages in verschillende wijken van Parijs, zodat er altijd wel eentje dichtbij is. Wij hebben bijna 2000 bewaakte parkeerplaatsen aan de invalswegen en in het centrum van Parijs. Onder andere nabij:


Reserveer een parkeerplek

Indien u binnenkort met de auto naar Parijs gaat, is het verstandig om alvast bij ons een gratis online reservering te maken. Zo bent u verzekerd van een veilige en goedkope parkeerplek in Parijs.

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode