logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

Contact opnemen met Parkeren in Parijs

Parkeren in Parijs biedt goedkope parkeerplaatsen aan in Parijs. Bij ons kun je al vanaf 9 euro per dag parkeren in hartje Parijs! Al onze parkeergarages zijn voorzien van veiligheidsdiensten en videobewaking, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw bezoekje aan Parijs. Heeft u een vraag over Parkeren in Parijs? Of wilt u direct reserveren? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag.

Vul het formulier in en reserveer direct

Hebt u een vraag of wenst u een parkeerplaats te reserveren? Vul het vragenformulier of reserveringsformulier in en we zullen u zo spoedig een antwoord geven. Wat is het voordeel aan reserveren bij Parkeren in Parijs?


Wij spreken alle talen!
Aarzel niet en neem contact op door te bellen naar +33(0)1 42 06 54 12. Wij staan u graag te woord!

Het parkeren van een nut op Parkeren in Parijs resulteert in een nachtelijke heffing (van 12.00 uur tot 12.00 uur). Het voertuig moet na het middaguur aankomen en vóór het middaguur vertrekken. Bovendien, in tegenstelling tot het parkeren van privé-voertuigen, moet de beheerder worden betaald op het moment dat het voertuig op de parkeerplaats arriveert.
Om uw toegang tot ons gebied voor nutsvoorzieningen te vergemakkelijken, hebben we om het kenteken van uw voertuig te kennen of (in het geval van een huur) het verhuurbedrijf (Hertz, Sixt, etc.).