logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

Parkeren Parijs Noord

Heeft u een plek om te parkeren nodig nabij Parijs Noord? Parkeer dan in parkeergarage Pyrénées Du Clos van Parkeren in Parijs! Zelf een parkeerplek vinden in de buurt van het drukke station Paris Nord (voluit Gare du Nord) is vrijwel onmogelijk. Het station is namelijk een van de zeven grote kopstations in de Franse hoofdstad. Met ongeveer 180 miljoen reizigers per jaar is dit zelfs een van de drukste spoorwegstations van de wereld! Wees verzekerd van een veilige parkeerplek in de buurt en reserveer bij Parkeren in Parijs!

Parijs Noord, een lastige plek om te parkeren

Parijs Noord blijkt dus een lastige plek om te parkeren. Het wordt dan ook sterk aanbevolen om uw auto te parkeren in nabijgelegen parkeergarage Pyrénées Du Clos. U bent dan niet alleen verzekerd van een veilige parkeerplek, maar voorkomt ook boetes! Op de parkeerplekken op straat loopt u namelijk grote kans om de wet te overtreden, door de vele vage verkeersregels in de straten rondom Gare du Nord. En wist u dat de parkeergarages van Parkeren in Parijs tot de goedkoopste van Parijs behoren? Wat houdt u nog tegen?

Tarieven parkeren Parijs Noord

Onze parkeergarages worden 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt. In parkeergarage Pyrénées Du Clos vindt u parkeerformules met of zonder verbintenis, per uur, per maand en per jaar, voor elk type voertuig. Het tarief per uur is €2,95. Per dag betaald u €21. U bent nergens anders voordeliger uit!

Maak direct een online reservering voor Parijs Noord

Bent u van plan om binnenkort met de auto naar Parijs te rijden? Reserveer dan nu alvast uw parkeerplaats in Parijs Noord. Voorkom gedoe en ga zorgeloos op reis, met de parkeerplekken van Parkeren in Parijs!

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode