logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

PARKEREN PER MAAND PARIJS

Onze parkeergarages beschikbaar voor verhuur op lange termijn

paris france parking

Parkeergarage Saint Blaise

70 Rue Saint Blaise - 75020 Paris

Vanaf 109,95€/maand

Parkeerdetails
paris france parking

Parkeergarage Pyrénées du Clos

4 Rue du Clos - 75020 Paris

Vanaf 109,95€/maand

Parkeerdetails
paris france parking

Parkeergarage Bellefond

10 Rue de Bellefond - 75009 Paris

Vanaf 109,95€/maand

Parkeerdetails
paris france parking

Parkeergarage Places des Fêtes

8 rue Compans - 75019 Paris

Vanaf 109,95€/maand

Parkeerdetails
paris france parking

Parkeergarage Belleville Ménilmontant

30 boulevard de Belleville - 75020 Paris

Vanaf 109,95€/maand

Parkeerdetails

Vertrekt u binnenkort voor een langere periode met de auto naar Parijs, of bent u vanwege een andere reden op zoek naar een lange termijn parkeerplaats? Met Parkeren in parijs kunt u goedkoop parkeren per maand in Parijs. Wij verhuren parkeerplaatsen in diverse beveiligde parkeergarages verspreid over de Franse hoofdstad. Om u ook de mogelijkheid te bieden om een parkeerplaats voor de lange termijn te huren, bieden wij diverse abonnementen aan. Omdat we de concurrenten af willen toeven bent u bij ons verzekerd van de laagste prijzen. Parkeren per maand in Parijs teven lage tarieven doet u daarom via Parkereninparijs.nl. Wilt u meer weten over parkeren per maand in Parijs? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Auto per maand parkeren in Parijs

ParkereninParijs.nl biedt u de mogelijkheid om uw auto te parkeren per maand in één van onze parkeergarages in Parijs. Deze garages worden 24 uur per dag, 7 dagen per week beveiligd en bewaakt, waardoor u met een gerust hart van uw bezoek aan deze stad kunt genieten of u volledig kunt concentreren op uw zakelijke afspraken gedurende uw verblijf. Om parkeren per maand in Parijs goedkoop mogelijk te maken bieden we ook abonnementen aan. Een abonnement is voor minimaal 6 maanden geldig en verzekert u altijd van een parkeerplaats. Alleen de auto die geregistreerd staat in het abonnement mag op de parkeerplaats parkeren per maand.

Meerdere maanden parkeren en betalen in Parijs

Parkeren in Parijs is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als u uw voertuig voor een langere tijd een bij ParkereninParijs.nl gereserveerde plaats, biedt u meerdere mogelijkheden. U kunt namelijk voor meerdere maanden reserveren en hoeft niet direct een abonnement af te sluiten. Hoe meer maanden u uw auto in één van onze garages parkeert, hoe goedkoper het tarief wordt voor parkeren per maand in Parijs. Neem contact met ons op om de verschillende tarieven voor de verschillende Parijse parkeergarages te bespreken. U kunt ook de tarieven pagina op onze website bekijken voor een indruk van de tarieven die we hanteren.

Voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt in mogelijkheden die ParkereninParijs.nl u biedt met betrekking tot parkeren per maand in het Franse Parijs? Neem direct contact met ons op door gebruik te maken van de contactinformatie op deze website. U kunt natuurlijk ook direct een parkeerplaats reserveren. Dit doet u door gebruik te maken van ons eenvoudige online reserveringssysteem en online het formulier op deze site in te vullen. Reserveren kost niets en vereist ook geen betaling vooraf. Parkeren per maand doet u dus via Parkeren in Parijs!

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode