logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

WAAROM KIEZEN VOOR PARKEREN IN PARIJS?

Maandenlang kijkt u uit naar uw romantische tripje naar Parijs. Eenmaal in de stad van de liefde aangekomen, bent u uren op zoek naar een fatsoenlijke parkeerplaats. Wilt u dit voorkomen? Reserveer dan vooraf een parkeerplaats in Parijs bij Parkeren in Parijs! Wij bieden parkeerplaatsen aan op diverse toplocaties in Parijs! Maar waarom moet u nu eigenlijk kiezen voor Parkeren in Parijs?

Een eenvoudig en gratis reserveringssysteem

Bij Parkeren in Parijs heeft u binnen enkele klikken op de knop een beveiligde en comfortabele parkeergarage gevonden. Bent u onverwacht toch verhinderd? Geen probleem, u hoeft namelijk niets vooraf te betalen! Dankzij ons eenvoudige en gratis reserveringssysteem vindt u direct de perfecte parkeerplaats in Parijs.

Onze medewerkers maken uw verblijf zo aangenaam mogelijk

Ons ervaren en herkenbare personeel biedt u een hartelijk en professioneel onthaal. Wij doen altijd ons best om uw verblijf in Parijs zo aangenaam mogelijk te maken! We zijn uw vertrouwen waard en dat bewijzen wij door een goede service, verschillende verhuurformules en een breed scala van diensten te bieden. Heeft u vragen? Geen probleem, ons personeel staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wij zijn de goedkoopste!

Wij bieden u goedkope parkeergarages aan in Parijs. In vergelijking met andere parkeergarages in Parijs kunt u bij ons wel besparen tot 57%** in parkeerkosten. Bij ons kunt u al parkeren in Parijs vanaf 9 euro per dag! Wij monitoren continu de prijzen van andere parkeergarages, en passen onze prijzen waar nodig aan. Daarom zijn wij altijd de goedkoopste! Wilt u direct gratis reserveren? Dat kan via onze website

Beveiligde & comfortabele parkeerplaatsen

Maakt u zich druk over de veiligheid van het parkeren van uw auto bij Parkeren in Parijs? Dat is nergens voor nodig! Onze allergrootste prioriteiten zijn de veiligheid van uw auto en een persoonlijke klantenservice. Daarom worden onze parkeergarages altijd bewaakt door gespecialiseerde en ervaren parkeerwachters. Ook zijn al onze parkeergarages uitgerust met videobewakingssystemen en het allernieuwste toegangscontrolesysteem.

Reserveer direct een parkeerplaats in Parijs!

Bent u overtuigd? Reserveer dan direct online een parkeerplaats in Parijs en wees verzekerd van een veilige en voordelige parkeerplek voor uw auto. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw bezoekje aan het mooie Parijs!

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode