logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

CARWASH IN PARIJS

Aanbod carwash in Parijs

Is uw auto wel toe aan een flinke wasbeurt? Parkeren in Parijs heeft een professioneel team ter beschikking die uw auto weer helemaal spik en span maakt! Onze carwash werkt met de beste technologie hogedrukreiniging. Zo is uw auto, in tegenstelling tot rollers of borstels, beter beschermd tegen strepen. Onze ervaren medewerkers zorgen voor uw auto alsof het hun eigen auto is!

Bij Parkeren in Parijs kunt u kiezen uit drie carwashpakketten:

Tarieven carwash in Parijs

Uw auto laten wassen in Parijs hoeft helemaal niet veel geld te kosten! De tarieven voor carwash bij Parkeren in Parijs verschillen per type auto. Wij onderscheiden drie types auto’s:


De prijzen voor de verschillende types auto’s en carwashpakketen zijn als volgt:

Type A Type B Type C
Reiniging buitenkant €20 €22 €27
Reiniging binnenkant €25 €27 €30

Maak gebruik van onze selfservice formule!

Wilt u toch liever zelf uw auto reinigen? Maak dan gebruik van onze selfservice formule! U heeft dan zelf alle apparatuur tot uw beschikking, zodat u uw auto kan reinigen zoals u dat het liefste doet. Een erg handige oplossing als u nog meer geld wilt besparen of als u geen tijd heeft om een afspraak te maken. De selfservice formule is namelijk zonder afspraak te gebruiken!

Maak snel online een afspraak

Wilt u ook uw auto laten wassen in Parijs? Maak dan snel een online afspraak met een van onze carwash-professionals. Wij wassen uw auto weer helemaal schoon, en dat voor een lage prijs! Kijk ook eens bij de andere diensten die Parkeren in Parijs aanbiedt en ontdek de parkeergarages op diverse toplocaties in Parijs. De beste verzorging voor u auto begint bij Parkeren in Parijs!

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode