logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

PARKEERGARAGE SAINT BLAISE

70 rue Saint Blaise, 75020 Paris

Gaat u binnenkort met de auto op reis naar Parijs? Overweegt u dan eens een vaste parkeerplek te huren in parkeergarage Saint Blaise. Parijs is als hoofdstad van Frankrijk natuurlijk een bijzonder drukke plek. Met de auto rondrijden door de stad op zoek naar een parkeerplaats is telkens weer een gedoe. Daarom biedt Parkereninparijs.nl de mogelijkheid een parkeerplek te huren in onze parkeergarage Saint Blaise. Door bij ons een parkeerplek te huren in parkeergarage Saint Blaise bespaart u uzelf een hoop moeite en gedoe. Wilt u meer weten over het huren van een parkeerplek in parkeergarage Saint Blaise? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Parkeergelegenheid alleen beschikbaar in abonnement op de maand

  • parking place des fêtes photo
  • parking place des fêtes photo
  • parking place des fêtes photo
Reserveer nu Minder tijd nodig om te parkeren.
Meer tijd om te leven!

✔Open en bewaakt 24 / 7 Zorgeloos naar uw bestemming

✔ Reservering gratis zonder voorschot Reserveer via onze site

✔Tot -57%** voordeliger Best prijs van alle parkeergelegenheden

Meer informatie
Abonnementstarieven - Verbintenis van minimum 6 maanden
Parkeerplaats personenauto
Betaling via automatische incasso
109.95 €/Maand
Parkeerplaats bedrijfsvoertuig
Betaling via automatische incasso
119.00 €/Maand

Prijzen van onze parkeergarages in Parijs

Parkeren in Saint Blaise kan al vanaf zes maanden en langer. Door een half jaar als minimum te hanteren, kunnen wij uw voertuig nog beter beveiligen, ook tegen beschadigingen en ongevallen. Bij interesse in een parkeerplek in parkeergarage Saint Blaise voor de lange termijn is het mogelijk om een abonnement aan te schaffen. Een abonnement is een stuk voordeliger qua uurtarief dan gewoon een parkeerplaats huren. Geniet ook van deze lage prijs en neem een abonnement voor minimaal 6 maanden! Enkel en alleen het voertuig dat is opgenomen in het huurcontract met gebruik maken van de parkeerplaats in parkeergarage Saint Blaise in het geval van een abonnement.

Parkeren buiten het centrum van Parijs is aanzienlijk goedkoper dan parkeren in het centrum. Het grote nadeel aan parkeren buiten het centrum is natuurlijk wel dat u na het parkeren nog een stukje moet reizen om naar het centrum te komen. Het nadeel van parkeren in het centrum voor een langere tijd is dat dit bijna onbetaalbaar is. U kunt beide problemen eenvoudig oplossen door een parkeerplaats te huren in parkeergarage Saint Blaise. Bij ons huurt u een parkeerplaats tegen de laagste tarieven.

Une réservation simpleBoeking

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode