logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

Auto Parkeren Parijs

Zoekt u een plek om uw auto te parkeren in Parijs? Parkeer dan in een van onze parkeergarages in Parijs. In Parijs is het niet eenvoudig om een betaalbare, veilige en eenvoudig bereikbare parkeerplaats te vinden. Daarom kunt u bij Parkeren in Parijs van tevoren een parkeerplek reserveren, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf in Parijs en niet urenlang hoeft te zoeken naar een parkeergarage. Wees verzekerd van een veilige parkeerplek in de buurt en reserveer bij Parkeren in Parijs!

Uitstekende service auto parkeren Parijs

Door uw auto te parkeren in een van onze parkeergarages bent u niet alleen verzekerd van een veilige parkeerplek, maar voorkomt ook boetes! Op de parkeerplekken op straat loopt u namelijk grote kans om de wet te overtreden, door de vele vage verkeersregels in de straten rondom bijvoorbeeld Gare du Nord. Daarnaast helpt ons ervaren en herkenbare personeel u graag en zij zullen u altijd hartelijk en professioneel onthalen.

Tarieven auto parkeren Parijs

De parkeergarages van Parkeren in Parijs worden 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt. In onze parkeergarages kunt u kiezen voor verschillende soorten parkeerformules zoals met of zonder verbintenis, per uur, per maand en per jaar, voor elk type voertuig. Hoe langer u uw auto parkeert, hoe meer korting. U parkeert u auto in Parijs bij ons al voor 21 euro voor 24 uur. U bent nergens anders voordeliger uit!

Wilt u uw auto parkeren in Parijs?

Bent u van plan om binnenkort met de auto naar Parijs te rijden? Maak dan nu alvast een gratis reservering zodat u veilig en eenvoudig uw auto kan parkeren in Parijs. Ga zorgeloos op reis, met de parkeerplekken van Parkeren in Parijs!

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode