logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

Parkeergarages Parijs

Met de auto naar Parijs rijden is een leuk en romantisch idee, maar eenmaal aangekomen in deze Franse hoofdstad is de auto parkeren vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. De Parijse straten zijn nauw en druk, wat het vinden van een parkeerplek niet gemakkelijk maakt. Kiezen voor parkeergarages in Parijs is dan ook een verzekering van een parkeerplek.

Parkeergarages in Parijs van ParkereninParijs.nl

Wilt u uw auto parkeren in één van de parkeergarages die wij in Parijs ter beschikking stellen? ParkereninParijs.nl biedt u diverse garages in verschillende arrondissementen, waardoor u dichtbij uw hotel kunt parkeren. Ook dichtbij ziekenhuizen en toeristische trekpleisters bieden wij plaatsen aan in parkeergarages Parijs.

Tarieven van parkeergarages in Parijs

Parkeren in Parijs hoeft niet langer onnodig duur te zijn. ParkereninParijs.nl biedt u de mogelijkheid om uw auto in één van de vele parkeergarages in Parijs te parkeren tegen één van de volgende tarieven:

Voor alle tarieven geldt dat hoe meer uur of dagen een auto geparkeerd staat, hoe lager het tarief wordt.

Online een parkeerplaats reserveren

Neem direct contact met ons op als u een vraag heeft over het reserveren van een parkeerplaats, dat kan door gebruik te maken van de contactinformatie op deze website. Wilt u direct reserveren in één van onze parkeergarages in Parijs? Maak dan gebruik van het menu aan de linkerkant van dit scherm.

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode