logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

Goedkoop parkeren Parijs

Bent u op zoek naar een betaalbare plek om uw auto te parkeren in Parijs? In onze parkeergarages die zich op diverse centrale punten in Parijs bevinden, kunt u goedkoop parkeren in Parijs. Zelf een parkeerplek vinden in de centraal gelegen gebieden van Parijs is vrijwel onmogelijk. Wees verzekerd van een veilige parkeerplek in de buurt, reserveer bij Parkeren in Parijs en geniet van goedkoop parkeren in Parijs!

Goedkoop parkeren in heel Parijs

Door de drukte in de stad is Parijs een lastige plek om te parkeren. Het wordt dan ook sterk aanbevolen om uw auto te parkeren in een van onze parkeergarages. U bent dan niet alleen verzekerd van een veilige en goedkope parkeerplek, maar voorkomt ook boetes! Op de parkeerplekken op straat loopt u namelijk grote kans om de wet te overtreden, door de vele vage verkeersregels in de straten rondom bijvoorbeeld Gare du Nord.

Onze parkeergarages worden 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt. U kunt bij ons kiezen voor parkeerformules met of zonder verbintenis, per uur, per maand en per jaar en voor elk type voertuig. Het tarief per uur is €2,95. Per dag betaald u €21. U bent nergens anders voordeliger uit! Hoe langer u uw auto bij ons parkeert, hoe hoger de korting!

Reserveer uw goedkope parkeerplek

Bent u van plan om binnenkort met de auto naar Parijs te rijden en zoekt u een plaats waar u goedkoop kunt parkeren in Parijs? Kijk dan snel welke van onze parkeergarages dichtbij uw hotel is en reserveer uw parkeerplekje!

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode