logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

Parkeren Parijs

Zoekt u een plek om te parkeren in Parijs? Parkeer dan in een van onze parkeergarages in Parijs. Het kan lastig zijn om een betaalbare, veilige en eenvoudig bereikbare parkeerplaats te vinden. Daarom kunt u bij Parkeren in Parijs van tevoren een parkeerplek reserveren, zodat u optimaal kunt genieten van uw romantische weekendje Parijs en niet urenlang hoeft te zoeken naar een parkeergarage. Dus wees verzekerd van een veilige parkeerplek in de buurt en reserveer bij Parkeren in Parijs!

Tarieven parkeren Parijs

Onze parkeergarages worden 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt. In onze parkeergarages kunt u kiezen voor verschillende soorten parkeerformules zoals met of zonder verbintenis, per uur, per maand en per jaar, voor elk type voertuig. Hoe langer u uw auto parkeert, hoe meer korting. U parkeert u auto in Parijs bij ons al voor 19 euro voor 24 uur. U bent nergens anders voordeliger uit!

Uitstekende service parkeren Parijs

Door uw auto te parkeren in een van onze parkeergarages bent u niet alleen verzekerd van een veilige parkeerplek, maar voorkomt ook boetes! Op de parkeerplekken op straat loopt u namelijk grote kans om de wet te overtreden, door de vele vage verkeersregels in de straten rondom Gare du Nord. Daarnaast helpt ons ervaren en herkenbare personeel u graag en zij zullen u altijd hartelijk en professioneel onthalen.

Maak direct een online reservering voor Parijs Noord

Bent u van plan om binnenkort met de auto naar Parijs te rijden? Maak dan nu alvast een gratis reservering zodat u veilig en eenvoudig uw auto kan parkeren in Parijs. Ga zorgeloos op reis, met de parkeerplekken van Parkeren in Parijs!

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode