logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

Parkeren Parijs Centrum

Gaat u binnenkort een weekendje naar Parijs en zoekt u een plek waar u uw auto kunt parkeren in Parijs centrum? Zelf een parkeerplek vinden in de centraal gelegen gebieden van Parijs is vrijwel onmogelijk: reserveer daarom een parkeerplek bij Parkeren in Parijs. In onze parkeergarages die zich op diverse centrale punten in Parijs bevinden, kunt u op een goedkope en veilige manier uw auto parkeren in Parijs centrum. Wees verzekerd van een veilige parkeerplek in de buurt, reserveer bij Parkeren in Parijs en geniet optimaal van uw verblijf in Parijs!

Parkeren in heel Parijs

Wanneer u wilt parkeren in het centrum van Parijs, hoeft u niet de hoofdprijs te betalen. Parkeer uw auto in een van onze parkeergarages in bijvoorbeeld de wijk Bastille, Le Marais, Gare du Nord of een van de vele andere Parijze wijken. Parijs is te mooi om zoveel tijd te verspillen aan het vinden van een parkeerplaats! Kies er daarom voor om te parkeren in onze parkeergarages. Naast goedkoop, is deze parkeergarage ook erg veilig. U hoeft zich niet langer druk te maken over uw auto tijdens uw bezoek aan Parijs!

Tarieven van onze parkeergarages

De parkeergarages van Parkeren in Parijs behoren tot de goedkoopste parkeergarages van Parijs. Parkeren in Parijs biedt u de mogelijkheid om uw auto te parkeren tegen de volgende tarieven:

Voor alle tarieven geldt dat hoe meer uur of dagen een auto geparkeerd staat, hoe hoger de korting op het totaalbedrag voor u is!

Reserveer online

Wilt u direct online reserveren om te parkeren in Parijs centrum in een van onze parkeergarages? Doe dat dan via het reserveringsformulier en wees verzekerd van een bewaakte parkeerplek voor uw auto. Parkeren in Parijs was nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop! Met de parkeergarages van Parkeren in Parijs is er altijd wel een goedkope parkeergarage in de buurt van uw hotel!

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode