logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

Parkeren in Parijs

Parkeren in Parijs is een bedrijf dat zich sinds 1960 specialiseert in het bieden van mogelijkheden voor parkeren in parijs. We beheren bijna 2000 bewaakte parkeerplaatsenaan de invalswegen en in het centrum van Parijs.

bewaakt parkeren in Parijs

Onze parkeergarages werden onlangs gerenoveerd en staan 24/7 ter beschikking. Ze beschikken over de nieuwste generatie toegangscontrolesystemen, videobewaking en nummerplaatherkenningstechnologie. Dag na dag zetten wij ons in om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen door comfortabele en bewaakte parkeerplaatsen ter beschikking te stellen.

Dankzij onze reserveringssite kunt u bovendien genieten van zeer voordelige tarieven: u kunt bijna 57%** besparen door via ons internetplatform een parkeerplaats in Parijs te reserveren. Deze dienst is gratis en er is geen voorschot vereist in tegenstelling tot de meeste andere reserveringssites die slechts als tussenpersonen optreden.

Goedkoop parkeren in Parijs

Of u nou slechts een paar uurtjes wilt parkeren in Parijs of meerdere dagen, bij Parkeren in Parijs kunt u vanaf 1 uur en tot maximaal 30 dagen parkeren. En dat voor een zeer voordelig tarief. Hoe langer u parkeert, hoe goedkoper het parkeren per uur of per dag wordt. Voor een 1 volle dag parkeren betaalt u €19 . Naast uur- en dagtarieven bieden wij ook abonnementen aan, waarmee u profiteert van nog lagere prijzen.

Gratis online reserveren bij Parkeren in Parijs

Wilt u direct online reserveren om te parkeren in Parijs? Doe dat dan via het reserveringsformulier en zeker van een bewaakte parkeerplek voor uw auto. Parkeer uw auto zorgeloos bij Parkeren in Parijs!

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode