logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

Diensten in parkeergarages

Een comfortabele en veilige parkeerplek in Parijs is niet het enige wat Parkeren in Parijs aanbiedt. In de parkeergarages bieden wij namelijk ook nog een scala aan andere diensten aan. Zo zijn er kantoren te vinden, waar medewerkers 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staan. Dat maakt uw bezoekje aan Parijs net iets aangenamer! Lees hieronder welke diensten Parkeren in Parijs nog meer aanbiedt!

Système de réservation en ligne

Online een parkeerplaats reserveren

Wilt u gebruik maken van al onze diensten bij onze parkeerplaatsen in Parijs? Reserveer dan gemakkelijk en snel online! Zo bent u verzekerd van een veilige plek voor uw auto en kunt u zorgeloos genieten van uw bezoekje aan Parijs.

Service de sécurité

Veiligheid voorop

De grootste prioriteit van Parkeren in Parijs is het aanbieden van veilige en betrouwbare parkeerplekken. Daarom zijn alle parkeergarages voorzien van een veiligheidsdienst en het allernieuwste videobewakingssysteem. Ervaren parkeerwachters zorgen voor continue bewaking van de parkeergarages om maximale veiligheid te garanderen. Bovendien worden de nummerplaten van alle voertuigen automatisch gecontroleerd bij het in- en uitrijden, om elk risico op diefstal of fraude te voorkomen. Over de veiligheid van uw auto hoeft u zich zo niet meer druk te maken tijdens uw bezoekje in Parijs!

Parking camions  Paris

Parkeerplekken voor iedereen

Parkeren in Parijs biedt parkeerplekken voor iedere doelgroep! Zo zijn er in de parkeergarages speciale parkeerplaatsen voor het parkeren van voertuigen met een hoogte tussen de 2 en 3 meter. Deze dienst voor vrachtwagens is beschikbaar in de parkeergarages Pyrenees Duclos. Ook voor personen met een beperkte mobiliteit zijn parkeerplaatsen voorzien. Deze zijn uitsluitend bestemd voor personen die houder zijn van een parkeerkaart voor gehandicapten. Tot slot bieden wij parkeerplekken aan voor motoren. Dus of u nou een auto, vrachtwagen of motor heeft, bij Parkeren in Parijs vindt u gegarandeerd een parkeerplek in Parijs.

Car wash

Schoonmaakdiensten van Parkeren in Parijs

Wilt u tijdens uw bezoekje aan Parijs uw auto schoonmaken? Ook dat is mogelijk bij Parkeren in Parijs. Bij de carwash staat een hogedrukreiniger en een professionele stofzuiger tot uw beschikking. Zo kunt u ten allen tijde en zonder afspraak uw voertuig wassen! Liever uw auto laten wassen? Parkeren in Parijs biedt een dienstverlening aan waarbij uw voertuig manueel wordt gewassen. U kunt vragen om uw auto volledig te wassen, inclusief het reinigen van het interieur en het exterieur, het intensief reinigen van de velgen en de cabine, en het behandelen van het leer. Deze dienstverlening wordt alleen op afspraak aangeboden. De prijzen variëren van €20 tot €55. Lees hier snel meer informatie over onze carwashservice en maak direct een afspraak!

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode