logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

Parkeergarage Parijs

Als u een romantisch weekendje weg gaat naar Parijs, wilt u natuurlijk alles behalve de stress van het zoeken naar een parkeergarage in Parijs. In Parijs kan het nu eenmaal lastig zijn om een betaalbare, veilige en eenvoudig bereikbare parkeergarage te vinden. Daarom kunt u bij Parkeren in Parijs van tevoren een parkeerplek reserveren, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf in Parijs!

Tarieven parkeergarage Parijs

In onze parkeergarage kunt u kiezen voor verschillende soorten parkeerformules zoals met of zonder verbintenis, per uur, per maand en per jaar, voor elk type voertuig. Hoe langer u uw auto parkeert, hoe meer korting. U parkeert u auto in Parijs bij ons al voor 19 euro voor 24 uur. U bent nergens anders voordeliger uit!

Uitstekende service parkeren Parijs

In onze parkeergarages geniet u van de volgende voordelen:

Door uw auto te parkeren in een van onze parkeergarages bent u niet alleen verzekerd van een veilige parkeerplek, maar voorkomt u ook boetes! Op de parkeerplekken op straat loopt u namelijk grote kans om de wet te overtreden, door de vele vage verkeersregels in de straten.

Reserveer online

Bent u van plan om binnenkort met de auto naar Parijs te rijden? Kies dan de parkeergarage die voor u het gunstigst is en maak een GRATIS online reservering in onze parkeergarage in Parijs. Ga zorgeloos op reis, dankzij de parkeergarage van Parkeren in Parijs!

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode