logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

x

VIND UW PARKEREN IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Selecteer uw type voertuig

OVERHEDEN EN GEMEENTEN

De beroepen van de parkeerindustrie veranderen voortdurend en het beheer van parkeergarages vereist echte deskundigheid.

Met een solide ervaring en als belangrijke speler van de parkeerindustrie op het internet, stelt Parkeren in Parijs u voor om gebruik te maken van zijn knowhow en bevoorrechte relaties die het in de loop der jaren met de verschillende spelers van deze industrie heeft opgebouwd.

Het is onze bedoeling om een optimaal rendement te bereiken van de parkeergarages die we beheren en een sterke schakel de worden van de stedelijke mobiliteit.

We kunnen ons aanpassen aan uw behoeften en aan de specifieke kenmerken van uw site om u via een gerichte en grondige studie de beste oplossing te leveren.

Parkeren in Parijs is ook bedreven in de nieuwe technologieën op het gebied van parkeren, waardoor we aan onze klanten steeds nieuwere diensten kunnen leveren.

Neem voor een gepersonaliseerde studie van uw project contact met ons op info@parisfranceparking.fr

PRIVÉ-INVESTEERDERS

Parkeren in Parijs kan ook het beheer overwegen van de parkeerplaatsen van groepen privé-investeerders.

EXPLOITANTEN VAN PARKEERGARAGES

Parkeren in Parijs kan u helpen om het invullen van uw parkeergarages te optimaliseren door u via online samenwerkingsverbanden te laten doorverwijzen naar onze reserveringscentrale.

ONZE VERSCHILLENDE SOORTEN KNOWHOW


Parkeren in Parijs kan ook onder verschillende vormen tussenkomen:

**Percentage berekend tegen de gemiddelde prijs geregistreerd in Parijs in de CLCV 2015-studie (Franse nationale consumentenorganisatie) van 34,96 / 24u vergeleken met onze online prijs voor dezelfde periode