logo Parkeren in Parijs
Menu ≡
logo Parkeren in Parijs

Contact opnemen met Parkeren in Parijs

Parkeren in Parijs biedt goedkope parkeerplaatsen aan in Parijs. Bij ons kun je al vanaf 9 euro per dag parkeren in hartje Parijs! Al onze parkeergarages zijn voorzien van veiligheidsdiensten en videobewaking, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw bezoekje aan Parijs. Heeft u een vraag over Parkeren in Parijs? Of wilt u direct reserveren? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag.

Vul het formulier in en reserveer direct

Hebt u een vraag of wenst u een parkeerplaats te reserveren? Vul het vragenformulier of reserveringsformulier in en we zullen u zo spoedig een antwoord geven. Wat is het voordeel aan reserveren bij Parkeren in Parijs?


Wij spreken alle talen!
Aarzel niet en neem contact op door te bellen naar +33(0)1 42 06 54 12. Wij staan u graag te woord!

Parkeren een nut in Parkeren in Parijs resulterend in prijzen per nacht (12:00-12:00). Het voertuig moet de middag aankomen en vertrekken voor de middag.

!In tegenstelling tot het parkeren van personenauto's, moet de betaling vooraf worden gedaan met een creditcard via de PayPal-link die wordt verzonden zodra de beschikbaarheid is bevestigd.

Om uw toegang tot onze gereserveerde sector nutsbedrijven te vergemakkelijken, moeten we het kenteken van uw auto of (in het geval van een lease) weet dat de verhuur bedrijf (Hertz, Sixt, etc.).